Ενοικιασεις Αυτοκινητων Λημνος

| Ελλάδα | EL EL

Ενοικιαση Αυτοκινητου Λημνος

Ειδικές Προσφορές (01/01 → 10/06)

Λημνος Ενοικιαση Αυτοκινητων

Λημνος Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα

Λημνος Ενοικιαζομενα Αμαξια

Λημνος Ενοικιαση Αυτοκινητου Χωρις Πιστωτικη

Λημνος Ενοικιαση Αυτοκινητου

Ενοικιαση Αυτοκινητου Λημνος

Ενοικιαση Αυτοκινητων Λημνος

Ενοικιαση Αυτοκινητου Χωρις Πιστωτικη Λημνος

Ενοικιαζομενα Αμαξια Λημνος

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Λημνος

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Λημνος Ελλάδα

Η Λήμνος είναι νησί του βορείου Αιγαίου, ανάμεσα στο Άγιον Όρος, Σαμοθράκη, Ίμβρο και Λέσβο.

Πρωτεύουσα και κύριο λιμάνι της Λήμνου είναι η Μύρινα, ενώ δεύτερος σε μέγεθος οικισμός του νησιού είναι ο Μούδρος, το ασφαλέστερο φυσικό λιμάνι της Ελλάδας και της ανατολικής Μεσογείου.

Η Λήμνος ακτοπλοϊκώς συνδέεται με τα λιμάνια Καβάλας, Θεσσαλονίκης, Λαυρίου, Πειραιώς και των περισσότερων νησιών του Αιγαίου.

Το αεροδρόμιο του νησιού, ο Κρατικός Αερολιμένας Λήμνου "Ήφαιστος" είναι ένα από τα μεγαλύτερα του Αιγαίου, με τον μεγαλύτερο διάδρομο στην Ελλάδα. Συνδέεται με Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη, Χίο, Ικαρία, Σάμο και Ρόδο αλλά και με αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις με πτήσεις Charter τα καλοκαίρια.

Η Λήμνος διαθέτει πολύ καλό οδικό δίκτυο από τη Μύρινα προς τους περισσότερους οικισμούς του νησιού, τις παραλίες και τους αρχαιολογικούς χώρους, με δρομολόγια που εκτελούνται από τον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Κ.Τ.Ε.Λ. Λήμνου. Ωστόσο, για τις περιηγήσεις σας στη Λήμνο, ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Imperial Car Rental θα είναι απαραίτητο.

Το όνομα Λήμνος είναι πανάρχαιο και αναφέρεται από τον Όμηρο. Κατά τη μυθολογία, είναι το νησί του θεού Ηφαίστου, στον οποίο αποδόθηκε η ανάπτυξη της μεταλλουργίας από τους παλαιότατους κατοίκους του νησιού.

Αρχαιολογικά ευρήματα προσδιορίζουν πως το νησί κατοικείται από την μέση νεολιθική εποχή.

Ο σπουδαιότερος προϊστορικός οικισμός της, η Πολιόχνη, ιδρύθηκε την 4η χιλιετία π.Χ. και εξελίχθηκε σε οχυρωμένη πολιτεία, την αρχαιότερη της Ευρώπης, με αστική δομή και σημαντικό πολιτισμό, με το πρώτο δημοκρατικό βουλευτήριο.

Η Λήμνος εποικήθηκε κατά καιρούς από τους Σιντίες, Κάρες, Κρήτες, Μινύες και Πελασγούς. Στη συνέχεια, καταλαμβάνεται από Πέρσες, Σπαρτιάτες, Μακεδόνες και Ρωμαίους. Οι Βυζαντινοί ορίζουν το νησί για πάνω από χίλια χρόνια, τον 13ο αιώνα παραχωρείται στους Βενετούς, στα τέλη του 15ου αιώνα περνά τους Οθωμανικούς και απελευθερώνεται το 1912 από τον ναύαρχο Κουντουριώτη.

Εξερευνήστε τη Λήμνο με το ενοικιαζόμενο όχημα της Imperial Car Rental, ξεκινώντας από τη Μύρινα.

Τους δύο οικισμούς της, Ρωμέικος Γιαλός και Τούρκικος Γιαλός, διατρέχουν δαιδαλώδη καλντερίμια με νεοκλασικά καφενεία και αστικά γρανιτένια αρχοντικά του 19ου αιώνα. Στο κέντρο της Μύρινας δεσπόζει το Κάστρο Μύρινας, το μεγαλύτερο σε έκταση οχυρό του Αιγαίου και σημαντικό αξιοθέατο, με ελάφια που ζουν ελεύθερα μέσα σε αυτό.

Με την άνεση μετακινήσεων που δίνει η ενοικίαση αυτοκινήτου Imperial Car Rental επισκεφθείτε σημαντικότατους αρχαιολογικούς χώρους όπως το ιερό της Αρτέμιδος στη Μύρινα, η Προϊστορική Μύρινα, η Πολιόχνη στον όρμο Bρόσκοπου, η Ηφαιστία με το αρχαίο θέατρο, το Καβείριο ή ιερό των Καβείρων, η σπηλιά του Φιλοκτήτη.

Αξίζει να επισκεφθείτε κάποια από τα πάνω από 40 χωριά και οικισμούς της Λήμνου, όπως το Κοντοπούλι, το Ρωμανό, τον υπέροχο Κοντιά, τον Κατάλακο, την Μάντρα, με πανέμορφα παραδοσιακά σπίτια, αυθεντικά πέτρινα αριστουργήματα, όπου βλέπετε τα απίστευτα χαρακτηριστικά λιθανάγλυφα εκπληκτικής τεχνικής.

Με τις ενοικιάσεις οχημάτων Imperial Car Rental μπορείτε να επισκεφθείτε μέρη μοναδικής ομορφιάς, όπως οι χρυσές αμμοθίνες κοντά στην παραλία Γομάτι, ένα εξωπραγματικό τοπίο και εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο, μεταξύ θάλασσας και ενδοχώρας αλλά και ο μοναδικού φυσικού κάλλους υγροβιότοπος στο Κοντοπούλι που σχηματίζουν οι αλμυρές λίμνες Αλυκή, Χορταρόλιμνη, Ασπρόλιμνη, ένα εντυπωσιακό σκηνικό και μοναδικό οικοσύστημα.

Κολυμπήστε στις υπέροχες παραλίες Ρωμέικος Γιαλός, Ρηχά Νερά και Αυλώνας στη Μύρινα, στο Πλατύ και το Θάνος, με τους γραφικούς οικισμούς τους, ηφαιστειογενή βράχια και τιρκουάζ νερά, στη Νέα Κούταλη, το γραφικό χωριό των σφουγγαράδων, στον Άγιο Ιωάννη, στο Γομάτι, στον Νεβγάτη ή Ζεματά, στο Φαναράκι Μούδρου που αποτελεί καταφύγιο για τις φώκιες Μονάχους Μονάχους, στο Κέρος, στα Κόκκινα, στη Χαβούλη, στη Νεφτίνα, καθώς και στις παραλίες Άγιος Ερμόλαος, Κότσινας και Πλάκα ενώ ιδιαίτερη ομορφιά έχει η ερημική παραλία Παρθενόμητος.

Η Λήμνος είναι ένα νησί που θα σας γοητέψει αποκαλύπτοντάς σας τη μαγεία του και την ξεχωριστή ομορφιά του, εξερευνώντας το με την άνεση που παρέχει η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων Imperial Car Rental.

Περιοχές: Λημνος Μυρινα Κεντρο, Λημνος Μυρινα Λιμανι, Ρωμεικος Γιαλος, Νεα Κουταλη, Λημνος Αεροδρομιο, Μυρινα Καστρο, Λημνος Μυρινα Σταθμος Λεωφορειων.
Χρήσιμες Πληροφορίες |

Imperial Car Rental Λημνος


SSL Secure Site SSL Secure Site